Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να αποκτήσω την κάρτα Φροντίδα Υγείας;

Η κάρτα Φροντίδα Υγείας βοηθάει τον κάτοχό της να απαλλαγεί από το άγχος και την ταλαιπωρία των εξετάσεων αποφεύγοντας τις ουρές και κερδίζοντας χρόνο, με προνομιακό τιμολόγιο χωρίς να απαιτείτε παραπεμπτικό ιατρού και χωρίς κανένα περιορισμό είτε ηλικίας είτε προϋπάρχουσας ασθένειας. Δεν έχει κανένα απολύτως περιορισμό εκτός του ότι πρέπει να γίνεται χρήση μόνο στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα, κλινικές και ιατρούς. Η χρήση της είναι απεριόριστη και η ισχύ της κάρτας είναι για ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης.

Επίσης σε συνεργασία με συγκεκριμένα κέντρα δίνουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να έχουν αρκετές δωρεάν παροχές από την πρώτη κιόλας μέρα που θα αποκτήσουν την κάρτα μας.


Τί εξετάσεις μπορώ να κάνω με την κάρτα Φροντίδα Υγείας;

Με την κάρτα Φροντίδα Υγείας μπορείτε να κάνετε την οποιαδήποτε εξέταση αρκεί να την πραγματοποιεί το συνεργαζόμενο κέντρο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κέντρο της επιλογής σας ή ακόμα καλύτερα μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο νούμερο 212 00 00 999 ώστε να μάθετε εάν η εξέταση που επιθυμείτε καλύπτετε από κάποιο κέντρο.


Καλύπτονται όλες οι εξετάσεις με το Κρατικό Τιμολόγιο;

Όχι δεν καλύπτονται όλες οι εξετάσεις. Έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξετάσεων φυσικά τις καλύπτει το Κρατικό Τιμολόγιο και σίγουρα καλύπτονται οι πιο συνηθισμένες εξετάσεις. Για όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις θα έχετε ειδικές προνομιακές τιμές χρησιμοποιώντας την κάρτα Φροντίδα Υγείας έτσι ώστε να έχετε πολύ σημαντικές εκπτώσεις.


Μπορώ να επισκέπτομαι γιατρούς με προνομιακές τιμές;

Καθημερινά το δίκτυο των συνεργαζόμενων ιατρών αυξάνεται με σκοπό να καλύψουμε σε πρώτη φάση όλη την Αττική με τουλάχιστον έναν ιατρό από κάθε ειδικότητα και στη συνέχεια η ανάπτυξη αυτή θα γίνει σε όλη την Ελλάδα. Όλοι οι συνεργαζόμενοι ιατροί μας δίνουν προνομιακές τιμές όσον αφορά την επίσκεψη, κάποια εξέταση ή θεραπεία αλλά και για κάποια χειρουργική επέμβαση που πιθανώς να χρειαστείτε.


Εάν χρειαστεί να κάνω μια επέμβαση ή να νοσηλευτώ για κάποιο λόγο με καλύπτει η κάρτα Φροντίδα Υγείας;

Φυσικά και σας καλύπτει. Κάνοντας χρήση της κάρτας στις συμβεβλημένες κλινικές μπορείτε να έχετε ειδικά εκπτωτικά πακέτα για οποιαδήποτε επέμβαση χρειαστεί να κάνετε αρκεί να την καλύπτει κάποιο από τα συνεργαζόμενα κέντρα. Εάν κάνετε δε χρήση του ασφαλιστικού σας ταμείου υπάρχει περίπτωση για την επέμβαση που θα κάνετε να μην πληρώσετε απολύτως τίποτα!


Πως κάνω χρήση της κάρτας Φροντίδα Υγείας;

Η χρήση της κάρτας είναι απλή. Εμείς σας προτείνουμε τις ακόλουθες ενέργειες για την καλύτερη χρήση της κάρτας και των παροχών της :

1. Εάν πρόκειται να κάνετε διαγνωστικές εξετάσεις, επικοινωνείτε με το συνεργαζόμενο κέντρο που επιλέξατε, τους ενημερώνετε ότι είστε κάτοχος της κάρτας Φροντίδα Υγείας, για τις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε, σας ενημερώνουν για το κόστος των εξετάσεων, κλείνετε το ραντεβού και έχετε τελειώσει. Εάν πρόκειται να κάνετε μικροβιολογικές εξετάσεις δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε το συνεργαζόμενο κέντρο απευθείας.

2. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επισκεφτείτε έναν γιατρό σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο έτσι ώστε να ενημερωθείτε ανάλογα με την ειδικότητα που χρειάζεστε για τον πλησιέστερο σε εσάς συμβεβλημένο ιατρό μιας και καθημερινά έχουμε νέες συνεργασίες με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

3. Σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε κάποια επέμβαση ή να νοσηλευτείτε σε κάποια από τις συμβεβλημένες κλινικές μας, σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μιας και θα είναι σε θέση να σας κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση με βάση την ανάγκη που έχετε. Αυτό συμβαίνει γιατί οι συνεργασίες μας καθημερινά βελτιώνονται και οι παροχές προς τα μέλη μας γίνονται όλο και καλύτερες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα με σκοπό να σας παρέχει συμβουλές για την καλύτερη δυνατή χρήση της κάρτας μας αλλά και τις παροχές που μπορείτε να έχετε από όλα τα συμβεβλημένα κέντρα. Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλείται είναι το 212 00 00 999. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση support@kartafrontidaygeias.gr ή χρησιμοποιώντας την Φόρμα Επικοινωνίας .


Ποιό είναι το κόστος για να αποκτήσω την κάρτα Φροντίδα Υγείας;

Η κάρτα Φροντίδα Υγείας έχει μια πολύ χαμηλή ετήσια συνδρομή έτσι ώστε να μπορούν όλοι να την αποκτήσουν και να απολαμβάνουν τις πλούσιες παροχές που δίνει η κάρτα. Η ετήσια συνδρομή είναι μόλις 60 ευρώ!

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν και επιπλέον μέλη της οικογένειας μόνο με 15 ευρώ για κάθε επιπλεόν μέλος.


Πως μπορώ να αποκτήσω την κάρτα Φροντίδα Υγείας;

Την κάρτα Φροντίδα Υγείας μπορείτε να την αποκτήσετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!
Σύνδεση μελών

Καταχωρείστε τον αριθμό της κάρτας σας για να δείτε τις παροχές των συνεργαζομένων ιατρών και οδοντιάτρων
Designed and produced by ypsom © 2013 Vivere Club. All Rights Reserved